Jak se bude hospodařit. O sporných místech ekonomické reformy v lesním hospodářství. - Domes, Z.
Rozhovor s riaditeľom odboru lesníckej ekonomiky na MZ ČR. Otázky vlastníctva lesov, vzťahu medzi podnikom Štátne lesy ČR a lesnými spoločnosťami, prenájmu pôdy, spôsobov stimulovania k ekologickým cestám hospodárenia, podmienok ziskovosti, rozdelenia kompetencií medzi Štátnymi lesmi ČR a lesnými spoločnosťami.