Czechoslovak agriculture in an open economy. - Kraus, Josef
Program ekonomickej reformy v ČSFR predpokladá, že čs. poľnohospodárstvo bude sektorom otvoreným pre vývoz i dovoz. Skúmanie východiskového stavu čs. poľnohospodársko-potravinárskeho komplexu a budúce možnosti pripojenia ČSFR k ES. Charakteristika špecifických čęt čs. poľnohospodársko-potravinárskeho komplexu a prebiehajúcich reforiem v ňom. Vzťah tohto komplexu k GATT. Základné priority čs. agrárneho programu.