Poľnohospodárstvo vo svetle súčasnej ekonomiky. - Prostinák, G.
Pohľad na možnosti nášho poľnohospodárstva preniknúť na svetové trhy. Zníženie cien poľnohospodárskych výrobkov a i rozpätia zisku na 1 t rastlinného alebo živočíšneho výrobku v EHS. Neľahká situácia poľnohospodárov v SRN.