<Der> bäuerliche Familienbetrieb, das Leitbild für die Agrarpolitik im vereinten Deutschland? - Kallfass, H.H
Posúdenie vhodnosti prenášania agrárnej politiky v západných častiach SRN na nové spolkové krajiny. Porovnanie agrárnych štruktúr a podporovaných a nepodporovaných podnikov v oboch častiach SRN. Premena JRD na kapitálové spoločnosti.