Podnikateľská činnosť v agrokomplexe v podmienkach trhovej ekonomiky. - Šimo, Dušan
Chápanie podnikateľov ako zvláštnej skupiny ľudí významne sa odlišujúcich od ostatných. Nový prístup k riadeniu vstupov (ľudských, finančných a materiálnych zdrojov) a výstupov (výroby a služieb, reklamy, predaja). Úzka prepojenosť podnikateľskej činnosti a marketingu.