Los campesinos maiceros frente a la política de abasto: una contradicción permanente. - Appendini, K.
Reštrukturalizácia poľnohospodárskej politiky mexickej vlády, tendencie výroby kukurice a zmeny v stratégii komercializácie a distribúcie tejto životne dôležitej mexickej plodiny. Otázka ponuky a dopytu na trhu kukurice, výroba kukurice v r. 1983-1990. Dodávky do priemyslu a dovoz kukurice. Obmedzenia dovozu.