Návrh koncepcie riešenia rozvoja chovu hovädzieho dobytka v Slovenskej republike. - Bodian, J.
Analýza doterajšieho stavu a súčasnej situácie na trhu výrobkov z chovu hovädzieho dobytka v SR. Vplyv zmien spotrebiteľských cien na sortimentnú štruktúru dopytu a na jeho výšku. Dlhodobejšie závery v rozvoji chovu hovädzieho dobytka.