Provozně ekonomické problémy rozvoje chovu skotu v období přechodu na nové tržní podmínky. - Poděbradský, Z.
Vývoj chovu hovädzieho dobytka za posledných 20 rokov. Umele vytvorený dopyt po hovädzom mäse formou štátnych dotácií. Analýza súčasného stavu chovu. Zmeny v systéme chovu podmienené novými trhovými podmienkami a najmä znížením dopytu po jeho produktoch.