Struktura živočišné výroby v ČR. - Váňa, V.
Štruktúra živočíšnej výroby v ČR a nutnosť jej štruktúrnych zmien v nadväznosti na agrobiologické a hmotné energetické vzťahy v poľnohospodárskych sústavách. Objem a štruktúra produkcie živočíšnych bielkovín v porovnaní s niektorými krajinami s vyspelým poľnohospodárstvom.