Testujeme pražské hotely. - Simonian, Aram
V Prahe dopyt po ubytovacích zariadeniach prevyšuje ich ponuku. Výsledkom je, že zariadenia najvýšších tried sa mohli priblížiť cenovej úrovni ubytovania v špičkových hoteloch západoeurópskych metropolí. Porovnanie cien ubytovania v pražských a viedenských hoteloch. Testovanie úrovne poskytovaných služieb v sledovaných hoteloch v relácii k účtovným cenám.