kelet-európai és a szovjet agrárátalakulás hatása a hús-világkereskedelemre. - Csaki, Csaba
Agrárna politika býv. krajín RVHP a ich prepojenie na svetový obchod s mäsom. Výroba mäsa a stavy dobytka vo východoeurópskych štátoch v r. 1975 a 1989 (v priemere 18 perc. svetovej produkcie). Rozpad trhu, prebytok poľnohospodárskych produktov na západných trhoch, pokles spotreby mäsa a dopad na poľnohospodársku výrobu týchto krajín. Predpokladaný vývoj podľa štatistiky FAO.