Cross-cultural analysis of cognitive systems in organizations: a comparison between Japanese and American organizations. - Chikudate, N.
Výsledky komparatívnych analýz kognitívnych systémov u členov japonských a amerických organizácií za použitia etnickovedných a kognitívno-antropologických metód. Uplatnenie v plánovaní efektívnych systémov správania sa v medzinárodných organizáciách.