Dylematy wdrazania postepu technicznego w przedsiebiorstwach. - Zbiegien-Maciag, L.
Nová koncepcia podniku a jej predpoklady. Úloha a postavenie pracovníka v novom systéme. Hlavné spôsoby aktivizácie produktivity jednotlivca. Organizačné a sociálne bariéry inovačnej činnosti a zavádzania technického pokroku. Inovačná orientácia.