Návratnost kapitálu v podnikatelském záměru. - Smrčka, J.
Podnikateľský zámer je významným faktorom privatizačného projektu. Potreba prilákať a udržať určité množstvo finančného kapitálu sa musí odrážať v hierarchii cieľov podnikateľského zámeru. Základným meradlom úspešnosti podnikovej stratégie je návratnosť kapitálu.