Poradnik dla handlujacych z zagranica. 1. - Simbierowicz, H.
Vybaviť podnik základnými úradnými pomôckami o predpisoch - zákonoch a vyhláškach. Začatie obchodnej činnosti so zahraničím. Príprava transakcie - ponuky, dopyty a dotazy. Základné zásady písania obchodnej korešpondencie po anglicky a po nemecky. Vzory obchodných listov - ich začiatok, obsah a koniec.