Program poprawy efektywnosci w lódzkim "Stomilu". - Rudolf, S.
Cieľom zlepšenia efektívnosti v závodoch Fagum-Stomil v Lodži bolo zachrániť podnik pred krachom. Skúsenosti s plnením programu. Problémy spojené s jeho zavádzaním. Výsledky plnenia úspešnej prvej etapy programu.