Jak dál v řízení podniků? - Hela, V.
Metódy výchovy pracovníkov k samostatnému mysleniu. Cesty zvyšovania kvalifikácie. Kvalitná príprava vrcholového vedenia. Pravidlá tímovej práce. Význam informácií pri rozhodovaní. Individuálna príprava pracovníkov. Motivácia pracovníkov. Výchova a výcvik pracovníkov podniku od robotníka po vrcholové vedenie.