Jak wykorzystac w przedsiebiorstwach dane o makroekonomicznej efektywnosci poszczególnych kierunków produkcji? - Karpinski, A.
Poľská ekonomická spoločnosť vypracovala v r. 1988 charakteristiky 260 druhov priemyslu. Autor tu odpovedá na otázku, ako tieto informácie prakticky využiť. Deväť charakteristík sa dotýka ekonomiky. Základné odpovede, ktoré možno na základe týchto tabuliek získať.