Kierunki rozwoju zarzadzania we wspólczesnym przedsiebiorstwie. - Fic, M.
Článok bol pripravený na medzinárodnú konferenciu v r. 1991 v poľskom Rudzyne. Výrobné procesy musia prihliadať na prostredie podniku, na úroveň automatizácie a na informatizáciu riadenia, ako aj na stupeň integrácie výrobného systému. Konkurenčné prostredie ako hlavný nepriateľ riadenia. Riadiace systémy zavádzané v elastických výrobných systémoch "Just in time".