Důraz na telekomunikace. - Čupa, M.
Telekomunikačná technika a siete prenosu dát na veľtrhu CeBIT. Charakteristika prezentovaných sietí prenosu dát. Mobilná telekomunikácia. Telekomunikačné siete s integráciou služieb (ISDN). Prenosová a spojovacia telekomunikačná technika.