Dopravní politika Evropských společenství. - Klouček, J.
Spracované zo zahraničných prameňov. Integrácia ako dôležitý faktor. Špecifické vlastnosti dopravy oproti iným odvetviam. Štatistické údaje o dĺžke a hustote železničnej siete v niektorých západných štátoch. Integrujúce procesy a ich praktické výsledky.