K některým metodickým problémům hodnocení místních drah. - Ströbinger, J.
Záujmy dopravných podnikov oproti záujmom regiónov pri riešení otázky, či ponechať miestnu dopravu, alebo ju zmeniť. Rôzne možnosti vyhodnotenia vhodnosti ponechania dopravy. Prehľad rôznych kritérií, ich možných kombinácií, ich výhody a nevýhody.