Uplatnění simulačních modelů při ověřování změn v organizaci a řízení železniční dopravy. - Hobza, M.
Simulačné modely s využitím výpočtovej techniky ponúkajú veľmi výhodný spôsob urobenia zmien v organizácii a riadení železničnej prevádzky v rôznych variantoch. Základné princípy modelovania a simulácia. Simulačný model práce zoraďovacích staníc.