Úloha a postavenie vlečiek Východoslovenských železiarní, a.s. Košice.
Vývoj vlečkového systému VSŽ od roku 1960. Súčasný stav, prepravná náročnosť, technická základňa, koľajisko. Doterajší priebeh obnovy koľajiska vlečky VSŽ. Stav parku lokomotív VSŽ. Hnacie vozidlá, zabezpečovacie zariadenie a automatický zabezpečovací systém. Inovačné aktivity.