Racionalizace systémů řízení organizací v podmínkách přechodu na tržní hospodářství. - Svoboda, František
Nevyhnutnosť zamerať sa na rozvoj riadenia s cieľom rozpracovania a aktivovania intenzifikačných faktorov rozvoja, poňatia riadenia ako rozhodovania v nových podmienkach. Analýza a syntéza procesov riadenia podnikov civilného letectva. Využitie výpočtovej techniky pri racionalizácii systémov riadenia.