Další cesta československého účetnictví. - Beneš, L.
Nové právne predpisy v sústave účtovníctva, rozpočtovníctva, kalkulácií a auditorskej činnosti v r. 1991 v ČSFR. Základné princípy reformy účtovníctva podľa uznesenia vlády ČSFR č. 782/1990. Porovnanie účtovných osnov ČSFR, SRN, Francúzska a Rakúska.