Vnitropodnikové účetnictví ve schématech účtování a charakter nákladů. - Stelmach, K.
Reakcia na článok V. Schiffera (Účtovníctvo 8 a 9/1990) o vnútropodnikovom účtovníctve v schémach účtovania. Uvádza sa alternatívna možnosť výpočtu uvedeného príkladu.