Účetnictví podniku v tržní ekonomice - Schroll, R.
Otázka normalizácie finančného účtovníctva a finančných účtovných výkazov - národné úpravy z pohľadu nadnárodného. Zoznam inštitúcií zaoberajúcich sa účtovnou harmonizáciou. Zoznam medzinárodných účtovných štandardov za roky 1991-1992. Anglický slovníček.