Účtovanie v cudzích menách. - Oravec, Peter
FMF stanovilo k vymedzeniu povinnosti uvedenej v paragrafe 25 zákona č. 105/1990 Zásady zavedenia účtovníctva pri súkromnom podnikaní občanov. Podnikatelia povinne zapísaní v podnikovom registri vedú podvojné účtovníctvo. Porovnanie riešenia obchodných prípadov v cudzích menách obsiahnutých v Zásadách s riešením v rakúskom účtovnom systéme.