Reprodukce postaru? - Blatný, M.
Polemická reakcia na článok "Účetnictví v období inflace" (Účtovníctvo 2-3/1991), kde bola nesprávne chápaná obnova a prostá reprodukcia ako stacionárny a technologický nehybný model. Dôvody, prečo to nemusí byť vždy tak. Niektoré dôsledky a súvislosti rozdielneho chápania.