Roční účetní závěrka společenských a ostatních nevýdělečných organizací. - Lehkoživ, J.
Základné zásady pre vedenie účtovníctva. Štruktúra ročného účtovného výkazu. Príklad ročnej uzávierky, súvahy a výsledovky. Doplnkové ukazovatele. Zostavenie ročnej uzávierky.