Československé bankovnictví má novou účtovou osnovu. - Lorenc, M.
Popis zákona o novej účtovnej osnove pre peňažné ústavy - banky a sporiteľne v ČSFR. Stručný prehľad o právnych predpisoch a smerniciach k novej účtovnej osnove. Popis jednotlivých účtovných tried. Rozsah údajov vo výkazoch pre rozvahu a účet ziskov a strát.