Audit na obzoru. Potřebujeme věrohodný a správny obraz hospodaření.
Doteraz nebolo takmer možné z uvádzaných ukazovateľov zistiť faktický a porovnateľný stav hospodárenia čs. podnikov so svetom. Príspevok zhŕňa hlavné poznatky o tom, akým spôsobom sa naplňujú a vytvárajú podmienky pre činnosť auditorov.