Obchodní společnosti nově. 3.
Komanditná spoločnosť je prechodnou formou medzi osobnou spoločnosťou a spoločnosťou kapitálovou. Charakteristika dvoch typov spoločníkov komanditnej spoločnosti: komandistu a komplementára.