Pomoc všetkým naozajstným podnikateľom v ČSFR.
Rozhovor s p. Klevanom, riaditeľom CSAEF (Česko-slovensko americký podnikateľský fond) v Bratislave. Priority Fondu. Zameranie v prvej fáze na podniky s 25 a viac zamestnancami, v druhej fáze aj na podniky s menej ako 25 zamestnancami. Prínos Fondu pre ČSFR. Adresy, na ktoré sa podávajú žiadosti o pomoc z Fondu. Údaje, ktoré musia byť uvedené v žiadosti.