Investissement financier, investissement physique et désendettement des firmes: y a-t-il un arbitrage? Une étude sur données de panel du comportement des entreprises industrielles de 1979 a 1986. - Épaulard, A.
Rozbor finančných vzťahov spojených s rozhodovaním medzi akumuláciou prostriedkov, alebo vhodnou investíciou. Analýza poskytujúca empirické riešenie otázky na príklade 2500 podnikov. Rast hrubého dôchodku. Úloha ceny v rozhodovacom modeli. Teoretický model výberu akcií. Odhad rizika v obchodovaní s cennými papiermi.