Nový systém finančního hospodaření příspěvkových organizací. - Jech, O.
Zmena vo vzťahoch medzi štátnymi rozpočtami federácie a republík ako dôsledok kompetenčných zákonov. Prehľad a porovnanie právnych predpisov. Výsledky experimentu na overenie niektorých prvkov hmotnej zainteresovanosti rozpočtových a príspevkových organizácií.