Zákon o bankrotu. - Klein, B.
Prehľadná informácia o novom zákone o bankrote z 11.7.1991. Definícia úpadku, konkurzu a bankrotu. Dobrovoľné a nútené vyrovnanie. Podmienky vyhlásenia konkurzu. Prehľad jednotlivých administratívnych postupov.