Decline in raw materials prices tailig off.
Prehľad vývoja cien surovín vo svete v rokoch 1990 a 1991, ktorý mal klesajúcu tendenciu. Príčiny a predpovede vývoja v ďalšom období. Kompilát inštitútu pre hospodársky vývoj v Hamburgu.