Polityka surowcowa w zakresie metali niezelaznych. - Kozak-Lisiecka, T.
Referát z konferencie vo Varšave v októbri 1991. Osobitné úlohy surovinovej politiky a jej problémy. Miesto ekológie v nej. Neželezné kovy a surovinová politika a priemysel neželezných kovov v Poľsku. Scenár surovinovej politiky. Druhotný priemysel neželezných kovov. USA, Japonsko a SRN ako príklady štátov ekologickej modernizácie priemyselnej spoločnosti.