<La> nueva ley mexicana en materia de propiedad industrial. - Villareal Gonda, R.
Zrušenie starého mexického zákona o transfere technológie a schválenie nového zákona o podpore a ochrane priemyselného vlastníctva z 29.6.1991, ktorý dôraznejšie ochraňuje práva využívania vynálezov, obchodných značiek, zjednodušuje nákup licencií, postupovanie patentov, a pod.