Logistika, příležitost pro soukromé speditéry. - Václavek, P.
Logistika v tokoch materiálu a v špedičnej činnosti. Skladové hospodárstvo, informačná sieť, servisná sieť, kooperačná činnosť a finančný manažment ako hlavné zložky logisticky chápanej špedičnej činnosti. Pozícia malých a stredných špedičných firiem a východiskové body pre ne.