World-class quality: nothing less will do. - Akers, J.F
Historický vývoj medzinárodnej firmy IBM na ceste k svetovej kvalite jej výrobkov. Meniace sa atribúty akosti a cesty k ich realizácii. Plány a programy IBM v oblasti akosti a dosiahnuté výsledky.