You can't bottle blue skies. - Cleghorn, J.E
Predstaviteľ najväčšej kanadskej banky s 1600 pobočkami hodnotí vklad a pôsobenie banky na úsilie podnikov a odvetví o akosť. Tlak na akosť kanadských výrobkov sa zvyšuje po uzavretí dohody o voľnom obchode s USA a plánovanom pristúpení Mexika k nej. Prehľad stredísk výuky, výskumu a konzultácií pre zabezpečenie starostlivosti o akosť v Kanade.