Europejska Federacja Zwiazków Doradczych. - Sitko-Lutek, A.
Európska federácia poradenských zväzov FEACO združuje 26 tis. poradcov zo 17 krajín Európy. Hlavný cieľ Federácie. Jej členom môže byť iba jeden zväz z každej krajiny. Základné oblasti činnosti FEACO. Charakteristika jej členov. Najviac je firiem zamestnávajúcich konzultantov.