Plasowanie czyli skuteczna forma reklamy. - Simbierowicz, H.
Kritika poľskej reklamy. Nová koncepcia reklamnej stratégie. Koniec nadvlády výrobku v reklame. Etapa reklamy firmy, jej image, alebo značky. Čas pre reklamné výhody firmy. Základné pravidlá reklamného "positioningu". Informačný nápad uplatnený ako prvý. Reklama firmy Procter and Gamble. Príklady reklamy iných firiem. Význam dobre voleného názvu výrobku - parfumy Charlie.