Působit i beze slov. Umění reklamy. - Remeš, V.
Umenie predávať znamená vnútiť kupujúcemu to čo som vyrobil, či prevzal, aby mi to prinieslo zisk, vzbudiť v možnom zákazníkovi dojem, že potrebuje presne to, čo mu ponúkam. Postupne reklama prekračuje svoje pôvodné obchodné obmedzenie a stáva sa nástrojom pre utváranie moderného životného štýlu, optimisticky chápanej budúcnosti. Význam fotografie v tomto procese. Charakteristika zámerov využívania reklamy v časopise EKONOM.