Systém poradenskej činnosti aktivizujúci podnikanie v poľnohospodárstve. - Kadlečíková, Mária
Význam, funkcia a systém fungovania poradenských centier v agropotravinárstve. Otázka inštitucionálneho základu poradenských činností. Jednotlivé druhy poradenských činností. Plynulosť komunikačných kanálov a množstvo kontaktov ako dôležité podmienky fungovania poradenskej firmy.