IBM AS/400 a systém MAPICS/DB. - Tihelka, Z.
Počítače radu IBM AS/400 a ich softwarové vybavenie. Základné informácie o užívateľskom systéme MAPICS/DB, ktorý je vhodný najmä pre strojárske podniky a obchodné organizácie. Popis modulov - plánovanie požiadaviek na kapacity, riadenie skladového hospodárstva, plánovanie výroby, odbyt, sledovanie nákladov a i. Väzby medzi jednotlivými modulmi.