Standardizace personálních počítačů. - Rusovský, M.
Vývoj siete personálnych počítačov v ČSFR, ich typy a problémy štandardizácie. Charakteristika súčasného svetového štandardu v osobných počítačoch. Prechod z jedného na viacužívateľské operačné systémy (UNIX). Doporučená konfigurácia pre vývoj užívateľských aplikácií.